FCC-Segell-banner4
“Quietude” de Ralph Bernabei, a la galeria Horizon

Exposicions

“Quietude” de Ralph Bernabei, a la galeria Horizon

bonart colera - 13/07/20
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Aquesta última primavera, la pandèmia ha reclamat vides, ha interromput les economies i ha canviat la forma de viure, percebre i pensar. També ha demostrat com de forts i creatius podem ser, fins i tot de forma aïllada.

La Galeria Horizon (C/ Franscec Ribera, 22), després de reorganitzar el programa previst a causa dels esdeveniments, ha decidit obrir les portes de nou el 17 de juliol amb l'exposició Quietude, un conjunt de pintures i objectes monocromàtics creats per Ralph Bernabei durant els últims mesos de confinament.

El que sembla que està passant amb l’obra més recent de Bernabei és un tipus de química entre artista i espectador (una comunicació primal, preverbal) duta a terme pel propi quadre. No és que les pintures estiguin sense contingut, sinó que parlen de volums, però la comunicació només es produeix en comunió amb l’espectador. L’individu aporta els seus antecedents en aquesta interacció i el significat es produeix quan s’uneixen el contingut de la pintura i el contingut de l’espectador. Les pintures parlen un llenguatge universal, profundament humà, que reflecteix els nostres propis mons interiors.

La galeria estarà oberta al públic de dijous a diumenge de 6 de la tarda a les 9 del vespre. A partir del 20 d’agost s’hi podrà veure Silence of Being, una exposició col·lectiva d'artistes internacionals.

Et poden
Interessar
...

817x68