FCC-Segell-banner4
Marià Dinarès i David MacWilliam a l\'Espai cultural Eina Barra de Ferro

Exposicions

Marià Dinarès i David MacWilliam a l'Espai cultural Eina Barra de Ferro

bonart barcelona - 28/02/18
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catImpremta Pages - banner-180x178
Marià Dinarès i David MacWilliam presenten de l’1 al 23 de març de 2018 la seva obra recent a l'Espai cultural Eina Barra de Ferro, carrer Barra de Ferro 2 de Barcelona.

Veïnats de la pintura és una exposició, amb curadoria de Jeffrey Swartz, crític d’art i professor d'Eina, que explora els llindars i extrems de la pràctica pictòrica, on la imatge es conflueix amb suports materials poc convencionals i la recerca de l’espai multidimensional. Una exposició concebuda als voltants —pels veïnats— de la pintura.

Marià Dinarès (Vic, 1959) i David MacWilliam (Halifax, Canadà, 1951) aporten visions contrastades sobre la presència física de la pintura, el valor volumètric del color i les textures i dimensions de superfícies variats. L’exposició que es proposa presenta una selecció d’obra recent i actual dels autors, per tal de conèixer millor els impulsos i sentits de cada artista.

Les obres de Dinarès tenen forma de maquetes tridimensionals, presentades sobre suports que s’encaixen en l’arquitectura de l’espai expositiu. MacWilliam, per la seva part, mostra una sèrie recent a base de composicions de tèxtils i teles de colors intensos, accentuant els plecs i el cos del material.

Després de la seva presentació a l'Espai Cultural Eina Barra de Ferro, Veïnats de la pintura es presentarà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, a l’abril de 2018.

A la imatge, una de les pintures presents a la mostra.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner