FCC-Segell-banner4
Lliurament de premis de l\'exposició LABelBeerDesign

Convocatòries

Lliurament de premis de l'exposició LABelBeerDesign

bonart valència - 03/03/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs
Centenars d'alumnes, familiars i aficionats a l'art i al disseny, van omplir el Mercat de Colom per participar a la gala de lliurament dels Premis de l'Exposició LABelBeerDesign. El grup Flama o Guillermo Rojas, Manuel Ruiz i Miguel Martínez, van aconseguir el premi al Millor Disseny; Diego Lorente, Camila Amezquita i Elena Borràs, del grup Nu, es van alçar amb el del Disseny Més Innovador i el projecte de TripleB, format per Susana Fuentes, Ane González i Carmen Saralegui, van aconseguir el guardó al Disseny que Millor es correspon amb el Nom del Producte. A més, el grup Amber format per Jose Munsuri, Lucía Mascarell i Laura Esplugues, van aconseguir el premi popular atorgat pels visitants a la mostra que havien votat el seu disseny favorit. Tots van rebre el seu diploma.
Organitzat per Bierwinkel i la Universitat Politècnica de València, LABelBeerDesign és el primer concurs de disseny d'etiquetes de cervesa que ha recollit 28 propostes gràfiques realitzades per alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny i que han estat exposades des del 18 de febrer a el Mercat de Colom i Les Cerveses del Mercat by BWK.
En l'acte de lliurament, Christian Jardel, conseller delegat de Bierwinkel i pare de la idea, va lliurar el Premi al Millor Disseny i va assegurar que el més difícil no havia estat dur a terme el concurs, sinó formar part del jurat i haver de prendre la decisió entre tantes bones propostes. L'acompanyaven els altres membres del jurat, Carmina Ibáñez i Isabel Rincón de Arellano, de Gallén & Ibáñez; el dissenyador Modesto Granados d'Estudi Modest i Begoña Jordà, directora acadèmica del Màster en Enginyeria del Disseny, que va desitjar que més empreses s'unissin a aquestes iniciatives "perquè és la manera que tenen els futurs dissenyadors de consolidar el que estan aprenent"
Pel que fa a la realització gràfica, trobem tant il·lustracions d'estil figuratiu com altres més icòniques o abstractes; dissenys basats en la utilització de fotografies o fotomuntatges i propostes essencialment tipogràfiques.

A la imatge de dalt, els guanyadors, Guillermo Rojas, Manuel Ruiz, Miguel Martínez, Diego Lorente, Camila Amezquita, Elena Borràs, Susana Fuentes, Ane González, Carmen Saralegui, Jose Munsuri, Lucía Mascarell i Laura Esplugues; Anabel Navas, Christian Jardel i Alicia López de Bierwinkel; Begoña Jordá, Olga Ampuero, Nereida Tarazona, Joan Alberola i Jimena González-del Riu de la UPV i José Antonio Martínez Roda i Isabel Martín d'AUMSA. A la de sota, els professors Begoña Jordá, Olga Ampuero, Nereida Tarazona, Joan Alberola i Jimena González-del Riu de la UPV amb Anabel Navas, Christian Jardel i Alicia López de Bierwinkel.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021