FD_Online_BONART_1280X150

Exposicions

L'Espai Guinovart inaugura "À table"

L\'Espai Guinovart inaugura \
bonart agramunt - 03/03/18
El   dia 4 de març de 2018, a les 12.30h, tindrà lloc a l’Espai Guinovart d'Agramunt la inauguració de l’exposició de Josep Guinovart, À table, comissariada per Bàrbara Bayarri i Anaïs Muñoz. L’exposició romandrà oberta a l’Espai fins al 24 de juny de 2018. Bàrbara Bayari i Anaïs Muñoz escriuen que "en aquestes obres veiem com l’artista transforma els aliments i els fa actuar com a símbols subjectes a un context i a un territori. D’aquesta manera, l’element culinari apareix com a representació, i és aquí on els diferents ingredients o objectes culinaris es resignifiquen. A través del menjar es dona un significat que, sense ser l’aliment en si, s’hi representa; és el cas de l’analogia que Guinovart estableix entre l’ou i la vida. Així, en les múltiples peces en què l’artista fa servir els aliments, veiem com, a través d’ells, es dona un espai per a la interpretació, el joc i la reflexió al voltant d’aspectes capitals de la vida humana. La mostra va acompanyada d’una publicació en la qual han col·laborat diferents agents relacionats directament o subtilment amb l’art i el menjar, com el catedràtic d’estètica Gerard Vilar (UAB), el també professor i crític d’art Joan Maria Minguet (UAB) o el creador del food design Martí Guixé. També en formen part veus emergents, com la de l’il·lustrador Santiago Gómez, la doctoranda i membre d’El Bullilab Yaiza Bocos o la guia culinària Blanca Alumbreros. La publicació —disponible al web de la Fundació Guinovart— assaja i crea nous llocs de contacte amb l’obra de l’artista, i hi conversa. (...)
inclassificables20241120_Dones_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90