FCC-Segell-banner4

Notícies

Les Galeries d'Art de Catalunya obriran la temporada el 17 de setembre

bonart barcelona - 01/08/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178
Les 40 galeries agrupades a Galeries d'Art de Catalunya obriran la temporada 2020/21 el 17 de setembre, coincidint amb la Barcelona Gallery Weekend. Ho faran amb inauguració d'exposició en cadascuna de les seves sales i en una clara aposta per reivindicar el seu paper en el teixit social i cultural del país, sota l'eslògan Les galeries de Catalunya t'obren les portes.

40 exposicions d'art. L'obertura de la temporada 2020/21 arribarà amb una proposta conjunta de les Galeries d'Art de Catalunya per visualitzar la seva activitat. Les 40 galeries agrupades sota aquesta marca presentaran 40 exposicions d'art, d'acord amb les seves respectives línies de programació, que, plegades, dibuixaran un passeig pel mercat de l'art a Catalunya. El programa d'exposicions s'està enllestint actualment i inclourà mostres individuals i col·lectives, contemporànies i modernes, de pintura i d'altres disciplines...

Les exposicions estaran obertes fins al 30 de novembre. En conjunt, es tractarà d'una oferta global, que permetrà posar de manifest la condició de les galeries d'art com a motor actiu en l'ecosistema cultural i comercial del país.

La inauguració de l'inici de temporada serà el 17 de setembre i estarà acompanyada de diverses activitats, com taules rodones, presentacions, rutes i altres propostes adreçades a un públic ampli i plural, atent a l'actualitat cultural.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021