FCC-Segell-banner4
Obra Social La Caixa ens acosta l’univers gràfic de Lo Siento

Notícies

Obra Social La Caixa ens acosta l’univers gràfic de Lo Siento

bonart barcelona - 13/03/18
mossos-300x300Banner-Flama-180x180px_v1-esp
Lo Siento, un dels estudis més reconeguts de Barcelona, ens acosta el seu disseny gràfic a travès de diverses activitats que ens permeten conèixer  com treballen en el camp del disseny corporatiu, la restauració, el packaging i el disseny d’exposicions. Totes les activitats tindran lloc al CaixaForum Barcelona, avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8.

El 23 de març a les 20.ooh ofereix unaconferència tindràs l’oportunitat de conèixer de manera més detallada la filosofia i alguns dels projectes de l’estudi de disseny gràfic. De segur que entendràs per què Lo Siento té l’honor de formar part de l’Alliance Graphique Internationale, l’associació que representa els que es consideren els millors dissenyadors del món. El preu de l'entrada són 4 €.

El 24 de març a les 11 h l’estudi de disseny gràfic Lo Siento proposa Fold you, un taller basat en el disseny d’un cartell constituït de lletres fetes amb cartolina mitjançant la tècnica del plec. El seu objectiu és compondre i dissenyar un cartell de 100 x 70 cm amb un missatge concret elaborat amb lletres i icones. El taller sorgeix de la trobada amb Lo Siento a CaixaForum. El preu de l'entrada són 4 €.

L’any 2005 Borja Martínez (Barcelona, 1975) va fundar en solitari l’estudi Lo Siento i, des de llavors, no ha fet més que créixer i recollir reconeixements, com demostren els LAUS que col·lecciona. Avui ja són sis persones a l’equip i junts segueixen treballant en els camps del disseny corporatiu, la restauració, el packaging i el disseny d’exposicions. La conferència et dóna l’oportunitat de conèixer amb més detall la seva filosofia i alguns dels seus projectes. I, de ben segur, entendràs per què Lo Siento té l’honor de formar part de l’Alliance Graphique Internationale, l’associació que representa els qui són considerats els millors dissenyadors del món.

A la imatge, cartell de les activitats que tindran lloc al CaixaForum Barcelona.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-