FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"One of Kind" a la Galeria 3 Punts

bonart barcelona - 15/03/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Viladot_Bonart_360x356
"One of a Kind", traduïble com a peça única o únic en el seu gènere, és el títol que la Galeria 3 Punts de Barcelona dóna a aquesta exposició col.lectiva i del que preten aprofitar la seva doble lectura. D'una banda es presenten obres úniques, és a dir que no són múltiples, i d'altra banda, el més important, peces excepcionals d'artistes brillants, emergents i consagrats amb els quals la galeria té una estreta vinculació.

En aquest sentit la singularitat de la peça ve donada en alguns casos per l'excel·lència formal del treball, en ocasions acompanyada també pel concepte i el compromís social de la mateixa.

Les disciplines que podran contemplar-se en aquesta exposició són l'escultura, la pintura, el dibuix i la fotografia. Comptarem amb obres d'artistes que provenen de l'escena de l'art urbà, com a D*Face, KAWS, Shepard Fairey, Ben Eine, Okuda i TV Boy, escultors amb una sòlida trajectòria com Samuel Salcedo, Efraïm Rodríguez, Miquel Navarro, Francisco Leiro, Amadeo Gabino, Kiko Miyares, Mono Cieza, Alejandro Monge i Gerard Mas, pintors meritoris com Rafael Canogar, Francisco Farreras, Robert Longo, Ramon Surinyac, Gerard Fernández Rico, Angela de la Cruz i Juan Carlos Nadal, fotògrafs de gran renom com Chema Madoz, Aitor Ortiz, Joan Fontcuberta i Michelangelo di Battista al costat de Tina Berning, i exquisides rareses com les etèries acumulacions encapsulades de la jove artista britànica Anna Masters.

Aquesta mostra és per tant un intent de realitzar una exposició una miqueta atemporal amb la pretensió de mostrar una sèrie d'obres que han estat creades en moments artístics culminants d'artistes que dins de cada disciplina són considerats referents.

Es pot visitar a la Galeria 3 Punts de Barcelona del 21 de març al 30 de juny del 2018.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner