FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Geografies Menudes", un projecte artístic de Pilar Farrés i Manel Puig

bonart castelló d'empúries - 17/03/18
Eude, genericNial nou-180x178
El dia 11 de març, es va inaugurar a l'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, Geografies Menudes, un projecte artístic de Pilar Farrés amb la col·laboració del fotògraf Manel Puig. Una travessia per la memòria històrica i el paisatge humà femení de Castelló d'Empúries, a partir de la màgia intemporal de la fotografia.

Un projecte col·laboratiu entre diverses àrees de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries: Ecomuseu-Farinera, Arxiu Municipal, Departament de Benestar Social i Famílies i Àrea d'Alcaldia; que permet reivindicar les dones, posant-les al davant de la càmera i recuperant també els records del passat d'aquelles que van trepitjar els carrers de la vila abans que nosaltres.

Per a l'elaboració d'aquest projecte artístic s'han realitzat més de 300 fotografies i s'han recuperat, a través de l'Arxiu municipal, unes 600 imatges antigues cedides per una quarantena de famílies i particulars.

Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L'exposició es podrà visitar fins al 29 d'abril del 2018.

Et poden
Interessar
...

817x68