Ferran Adrià i el seu equip en El Bulli van ser els primers en el cercle de l'alta cuina a contractar a un dissenyador industrial com a part del seu equip creatiu. Les principals activitats realitzades per l'equip del Bulli es van iniciar de forma estable en 2002 i van consistir en la cerca, la creació i el desenvolupament d'objectes i utensilis per a la cuina, la preparació i la presentació dels diferents plats del restaurant. Luki Huber, el dissenyador contractat, va passar finalment gairebé vuit anys en El Bulli treballant mà a mà amb Ferran Adrià, inventant tot tipus d'artefactes i utensilis al servei d'unes tècniques gastronòmiques revolucionàries i úniques que van fascinar al món. Huber va guardar tots els seus dibuixos, esbossos, anotacions i imatges que ara veuen la llum per primera vegada, amb totes les explicacions del propòsit de cadascuna d'elles i les històries que va haver-hi darrere de cada objecte, i que van transformar per sempre el món de la gastronomia. El llibre, titulat Diseños y esbozos para el Bulli s'ha publicat a l'Editorial Planeta Gastro.