FCC-Segell-banner4
Narcís Bosch exposa \'Cosmografia naturalista\' a l\'Amistat

Exposicions

Narcís Bosch exposa 'Cosmografia naturalista' a l'Amistat

bonart cadaqués - 14/08/20
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Del 28 d'agost al 13 de setembre del 2020 es podrà visitar l'exposició "Cosmografia Naturalista" de Narcís Bosch a la Societat de l'Amistat de Cadaqués.
Segons Bosch "amb aquesta mostra vull transmetre a l'espectador l'univers que és un gran mapa i que tot està connectat entre si, la macro i el micro" i afegeix que "la meva pintura, encara que s'hi veu elements naturals, vegetació, animals, figuració, etc..." té un alt component d'abstracció, són quadres metafòricament molt simbòlics". El pintor utilitza el seu art per reflexionar sobre la vida, la matèria, la mort i el misteri existencial. Narcís Bosch s'interessa per l'experimentació amb diferents materials, i en la possibilitat de poder incorporar-ne de nous al seu procés de treball, per tal de trobar noves possibilitats expressives i estètiques, a la recerca d'aconseguir un nou llenguatge pictòric. Bosch treballa sobretot de forma artesanal, ja que es fabrica les pintures que utilitzarà, es prepara les seves teles, etc...
Els seus quadres estan fets amb la tècnica mixta, com per exemple, utilitza arpillera, resines, pintura acrílica, pigments minerals, làtex, etc..

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura