FCC-Segell-banner4
Mira Bernabeu analitza les relacions familiars al Centre Párraga

Exposicions

Mira Bernabeu analitza les relacions familiars al Centre Párraga

bonart múrcia - 22/03/18
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
El Centre Párraga, carrer Mare Elisea Oliver Molina s / n de Múrcia, presenta del 23 de març al 29 d'abril una mostra individual de Mira Bernabeu. A L'estupidesa de la posada en escena, Mira Bernabeu ha seleccionat sis projectes que ocuparan les sales 2 i 3 del centre en la que és, fins al moment, la mostra més àmplia del seu treball. Panorama [New Economy], Panorama actiu, La genealogia de la consciència i altres tres projectes que conformen un de sol sobre la família, suposen un recorregut cronològic i emocional a través de les inquietuds que vertebren el treball d'aquest artista amb vocació investigadora.

Mira Bernabéu (1969 Aspe, Alacant) articula el seu treball com una anàlisi teatralitzat de l'ésser humà a través dels seus retrats de grup: posades en escena en què conflueixen valors morals, religiosos, teories psicoanalítiques i educacionals; escenaris nus i tenebrosos a manera de performances, on qüestiona els límits del que és públic i el privat. Els seus projectes busquen mostrar-se com un fidel reflex de la situació social, econòmica, cultural-educativa i política de l'època.

Cal destacar les seves exposicions individuals a galeries i institucions com Fernando Pradilla a Madrid, Trajecte Galeria a Vitòria, Vall Ortí a València, T20 a Múrcia, Rosa Santos a València, Fúcares a Almagro, Jibby Beane a Londres, Centre del Carme a València, Sala C Art C a la Universitat Complutense de Madrid, Centre de Cultura Contemporània a València, Fotoencuentros 08 en Múrcia, Fundació Espais a Girona, Sala Parpalló de la Diputació de València, DA2 a Salamanca, Casal Solleric a Palma de Mallorca, Palau dels Comtes de Gàbia a Granada, Metrònom a Barcelona i al Museu Universitat Alacant.

A la imatge, "Guerra-Crisis" de Mira Bernabeu.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88