FCC-Segell-banner4
La Biblioteca de Tremp celebra el desè aniversari

Notícies

La Biblioteca de Tremp celebra el desè aniversari

bonart tremp - 30/03/18
Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs
Aquest mes d’abril fa 10 anys que la Biblioteca Pública Maria Barbal va obrir les seves portes a l’edifici de l’antic Casal Cultural de Tremp. Aquest equipament substituïa l’antiga biblioteca municipal que s’ubicava als baixos de l’avinguda d’Espanya, 12, tot multiplicant exponencialment tant l’espai com el material de préstec.

Aquesta biblioteca compta amb dues plantes: una de dedicada a la secció infantil i hemeroteca i l’altra destinada a l’àrea de coneixement i fons local. Aquest és també l’espai dedicat a la zona d’estudi i disposa d’ordinadors amb connexió a internet.

Per tal de commemorar aquesta primera dècada d’existència, des de la mateixa biblioteca i amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tremp s’han organitzat diferents activitats adreçades a públics de totes les edats i condicions, com sempre, amb l’objectiu d’estimular la lectura i promoure la cultura d’una forma lúdica.

Concretament, s’han organitzat un taller de rap, escriptura i rima per al públic jove, que tindrà lloc el dia 4 d’abril; el dijous 5 d’abril l’autor pallarès Pep Coll presentarà el seu nou llibre Al mateix riu d’Heràclit; la tarda del 12 d’abril es dedicarà al públic infantil que durant aquesta anys ha anat creient de forma considerable, serà amb una festa berenar i concert de rumba a l’Espai Cultural La Lira, i el 27 d’abril s’oferirà una sessió de contes i cançons de falda.

El punt i final als actes commemoratius el posarà un sopar literari a l’Hotel Segle XX, que comptarà amb la participació de diversos escriptors i gent de les lletres vinculada al territori, es tracta d’un acte obert a tothom on es servirà un menú elaborat amb productes de la comarca i que amenitzaran els actors Eduard Muntada i Ferran Aixalà.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura