FCC-Segell-banner4
Arrenca la fira Almoneda Antik Passion

Certàmens

Arrenca la fira Almoneda Antik Passion

bonart madrid - 06/04/18
Nial nou-180x178Eude, generic
El dia 7 d'abril arrenca Almoneda Antik Passion, que restarà oberta fins al dia 15 d'abril i torna a proposar milers de peces curioses per als amants de les antiguitats, el col·leccionisme i la decoració. Un ampli ventall d'objectes de molt diferents preus que s'adapten a tots els interessos i butxaques. Des de sifons serigrafiats de 1950, passant per fermalls Art Decó signats per la dissenyadora Llegiu Sein, fins obra gràfica d'Andy Warhol. Comprar peces de més de 50 anys, així com obres plàstiques contemporànies, no és sinònim de car i inaccessible. De fet, els 140 expositors a la fira posen a disposició dels visitants un ampli ventall de preus que van des dels 10 als 150.000 euros.

Les antiguitats i l'art aixequen passions i així ho entén també Almoneda Antik Passion, Fira d'Antiguitats, Galeries d'Art i Col·leccionisme, que en la seva 28a edició evoluciona en la seva imatge per aproximar-se més al públic i mostrar-li aquest fascinant univers. Nou dies, del 7 al 15 d'abril; al voltant de 25.000 peces i objectes únics amb més de 50 anys, així com obres d'art contemporani; 140 expositors, i tot això en un únic espai, el pavelló 3 d'IFEMA. A més, per tal de facilitar la visita, el dimarts 10 d'abril celebra la seva jornada de portes obertes amb accés gratuït per a tothom. Com a novetat, els dissabtes 7 i 14 d'abril la Fira convida els visitants a participar en els tallers florals que, de la mà de Saba Bruta, floristes amb una àmplia trajectòria en l'art floral, s'impartiran entre les 18 i les 19 hores.

Aquesta emblemàtica fira al nostre país es converteix en un lloc ideal per a col·leccionistes, així com per a aquells aficionats i joves que vulguin gaudir de peces especials de diferents estils, èpoques i procedències, que atorguen a més al vintage un especial protagonisme tant en decoració, com en complements de moda.

Així, Almoneda Antik Passion serà aparador de milers d'objectes dels anys 40, 50, 60 i 70 creats pels grans del disseny internacional; mobiliari antic; joies i bijuteria; roba de llar; bosses; llums; rellotges; catifes; arqueologia; plata, fins a compondre un complet mosaic de peces del passat plenes d'història i encant, en el qual també ocupen un lloc destacat les obres de pintura i escultura d'artistes consagrats i actuals. En definitiva, un amè passeig pel passat, en què a més els visitants comprovaran que l'antic i exclusiu no és sinònim de car.

A la fira s'exposen peces insòlites de molt diferents preus, ajustats a tota mena de butxaques. Des de sifons serigrafiats de 1950, passant per fermalls Art Decó signats per la dissenyadora Llegiu Sein, fins obra gràfica d'Andy Warhol. Comprar peces de més de 50 anys, així com obres plàstiques contemporànies, no té per què ser car i inaccessible. De fet, els expositors posen a disposició dels visitants un ampli ventall de preus que van des dels 5 als 150.000 euros.

Per a col·leccionistes i amants de la joieria antiga, Almoneda Antik Passion proposa una gran varietat de peces com un fermall tremblant d'or groc i vistes de plata encastat amb diamants de talla antiga, ca. 1880; unes arracades Art Decó realitzats en platí i brillants, o una polsera en or amb aiguamarina i perletes del s. XIX. També els visitants trobaran a més de bijuteria, una gran varietat d'accessoris de moda com jaquetes de visó, guants, tocats, bosses, mantellines, mantons de Manila i un llarg etcètera.

La decoració i la taula seran igualment protagonistes a la Fira amb propostes com un bar secretaire de Maçó Jansen dels 70; una parella de Butaques de Borge Mogensen; una taula italiana de llautó de Willy Rizzo; 1 bufet italià de la Toscana, s. XVIII; un rellotge de paret tipus Morbier, França segle XIX, o una espectacular taula anglesa, Victoriana any 1880. Una oferta que es completarà amb vaixelles, coberteries, plata, vidre i ceràmiques, etc.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura