FCC-Segell-banner4
Print.ed Publicacions singulars arriba a la quarta edició

Notícies

Print.ed Publicacions singulars arriba a la quarta edició

bonart barcelona - 11/04/18
q2w-MKl4Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
La quarta edició de Print.ed #4. Publicacions singulars obre les seves portes el 21 d'abril de les 11.00h fins a les 20.00h a l'Espai cultural Eina Barra de Ferro, carrer Barra de Ferro 2 de Barcelona.

Print.ed es proposa com a una fira de petit format dedicada a l'àmbit de les publicacions singulars, entenent com a tals tota mena de treballs d'edició on s'especula al voltant de la idea de llibre en el seu sentit més ampli.

Aquest any hi participen: London South Bank University / University of Leeds (UK) / Wild Pansy Press / University for the Creative Arts. Canterbury. Kent (UK) / Llotja Escola Superior de Disseny i Art / Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona / Metàfora / EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. També hi col·laboren: Jan Barceló / Do the print

L'objectiu és oferir als participants un esdeveniment i un context interdisciplinar, des d’on comunicar-se mútuament i amb el públic, donant alhora sortida, de manera professional, al producte de les especulacions generades de portes endins. Establir ponts i provocar encreuaments i encontres ens enriqueix i genera un teixit d'interessos comuns que s'ha d'expandir a través d'aquests contactes, més enllà dels centres de producció.

Print.ed es genera des d'un entorn acadèmic, amb la idea de generar vincles entre diversos centres educatius d'arreu del món on es desenvolupin activitats formatives relacionades amb la impressió, l'edició i el disseny.

També persegueix generar continguts i activar dinàmiques productives i, en aquest sentit, proposa activitats que poden anar des de la marató de impressions realitzada en paral·lel a la segona edició (24 hours printing people) als tallers conduïts per artistes convidats o centres de producció.

A la imatge, cartell promocional.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura