banner-elscatala-817x88px
Desè aniversari del FILAF / Festival Internacional de Llibres i Cinema d\'Art

Notícies

Desè aniversari del FILAF / Festival Internacional de Llibres i Cinema d'Art

bonart perpinyà - 06/09/20
Eude, generic2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
FILAF celebra aquest any, del 26 d'octubre a l'1 de novembre, el seu desè aniversari. Un festival anual dedicat a llibres i pel·lícules sobre art produït internacionalment durant l'any passat. La desena edició, inicialment prevista per a finals de juny, es reprograma a finals d'octubre.

Cada any, FILAF reuneix, difon, celebra i premia els millors llibres i pel·lícules sobre art produït al món: cobreix projectes d'art contemporani, a més de fotografia, disseny, art modern, de les arts primitives..., Des de fa una dècada, mitjançant presentacions de llibres en imatges, signatures, projeccions, reunions, exposicions o fins i tot lectures, FILAF ha proposat creuar les arts, la literatura i el cinema, al centre històric de la ciutat. Durant la setmana del festival, s'organitza una fira del llibre per presentar els llibres més bonics i oferir tallers.

Totes les esferes de l'art accepten l'ús de llibres o pel·lícules, FILAF destaca per ser l'únic festival que celebra l'art a través d'aquests mitjans.

Un comitè científic, format per professionals de l'edició del panorama artístic internacional, acompanya el festival durant tot l'any. Un jurat d'experts, convidat al festival, premia els treballs més destacats al final del festival.

FILAF, que vol ser càlid i amable, ja ha acollit personalitats com Michel Houellebecq, Sophie Calle, Annette Messager, Nicolas Bourriaud, Miquel Barcelo, Jean-Michel Alberola, Thomas Lévy-Lasne, Agnès Varda o Raymond Pettibon, etc.

Nous esdeveniments i convidats excepcionals formen part del programa d'aquesta desena edició del Festival Internacional de Llibres i Pel·lícules d'Art / FILAF. El festival se celebrarà del 26 d'octubre a l'1 de novembre de 2020, al centre històric de Perpinyà.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner